Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik sürdürmek, projenize yaraşır boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı getirmek yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Yapıda mevcut insanların güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının arama altına düzenınmasında önemli bir rol oynar.

Binalarda belli başlı standartlarda mevki alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli nöbetçi ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden tehlikee dayanıklıdır.

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtlı olmakla beraberinde olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik anında hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu perese dirilik kaybı olmaması karınin önemlidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en şık fiyat politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Hiç endişe yasak ki yangın felaketi, yıl zarfında emanet yitirilmesine münasebet olan en cesim etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten endamsız bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem gönül hem bile varlık yitirilmesine illet olması ile bilinmektedir. Özellikle de şiddetli gestaltda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında kişi ve finans kaybı enseış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Bütün yangın kasası ve kanatları faik lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında binalabilecek sıva onarımı ve boya işlemleri cihetiyle kapılar ziyan görmez.

Ivedi bir durumda hem yangın hem de acil çıkış kapısı yürekin mazbut olarak bakım ve engellerin muayene edilmesini ve kapıların kendilerinde hasar olup olmadığını belirleyen testleri konstrüksiyonlmalıdır.

Hareketsiz kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması olası yangın ve benzeri evgin Yangın Çıkış Kapısı durumlarda önlem yok etmek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Yangın Kapısı gerçek amacı insanoğluın dokunca kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yaklaşık 20 almanak tecrübemizle ve her biri konusunda kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çaldatmaışmalarımızla siz ömre bedel iş ortaklarımızın emniyetli çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız mevsuk başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi yangın kapısı kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün yangın kapısı RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page